Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yunus balığını beslemek

Rüyada yunus balığını beslemek

Rüyada yunus balığını beslemek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, her zaman neşeli olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada yunus balığını beslemek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Rüyada yunus balığını beslemek huzur bulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada yunus balığı beslemek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yunus beslemek yaptığı işlerin günbegün artacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada yunus balığına ekmek vermek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kolaylığa kavuşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yunus balığı görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Rüyada yunus balığının üstüne binmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığıyla konuşmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına inanılır.

Rüyada yunus balığının konuştuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments