Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ayağı görmek

Rüyada keçi ayağı görmek

Rüyada keçi ayağı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kız çocuğunun olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada keçi ayağı gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada keçi ayağı görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz keçi görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, yolculuğa çıkmaya işaret eder.

Rüyada iki tane keçi görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine işaret eder.

Rüyada keçi otlatmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, içinin de rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada keçinin yavruladığını görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçi yünü görmek kazançlı işlere gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada koyun keçi sürüsü görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah keçi kesmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments