Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi aramak

Rüyada keçi aramak

Rüyada keçi aramak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada keçi aramak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Rüyada keçi aramak zorluklarının biteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada keçi ve yavrusunu görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş sahibi olunacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş keçi eti görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada kahverengi keçi görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük bir aşk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük keçi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz keçi sevmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşan keçi görmek şerefe ve izzete, tüm parasını kaybedeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments