Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi almak

Rüyada keçi almak

Rüyada keçi almak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi almak gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Rüyada keçi beslemek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi otlatmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada keçi çalmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rahat erileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçiden süt sağmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü keçi görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada keçiyi kaybetmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi ve oğlak görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments