Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi ve oğlak görmek

Rüyada keçi ve oğlak görmek

Rüyada keçi ve oğlak görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi ve oğlak gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada keçi oğlak görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada keçi ve oğlak görmek çok güzel işlere gireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek oğlak görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş oğlak görmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Rüyada oğlak sevdiğini görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz oğlak oynarken görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlak yavrusu görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlak kovalamak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments