Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi görmek

Rüyada keçi görmek

Rüyada keçi görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalettir.

Rüyada keçi gördüyseniz:

  • Sebepsi yere sinirlenmeniz, herşeye kızmanız mümkündür.

Rüyada hasta keçi görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ keçisi görmek başarılı işlere imza atılacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sarı keçi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine inanılır.

Rüyada koç ve keçi görmek sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada keçi almak işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi keçi görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına alamet eder.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments