Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasını kazıtmak

Rüyada kafasını kazıtmak

Rüyada kafasını kazıtmak yaptığı hatalardan ders alacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kafasını kazıtmak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada kafa kazıtmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kafasını kazıtmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kafayı kazıtmak kişinin güzel işler yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kazınmış görmek emeklerinin boşa gideceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeri kazıp para bulmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kazıtmak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, asla yüksünmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz kazın ısırdığını görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments