Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz tavuk görmek

Rüyada kaz tavuk görmek

Rüyada kaz tavuk görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, onu uyaracağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada kaz tavuk gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada kaz ve tavuk görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaz tavuk görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına yorulur.

Rüyada tavuk kaz görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kaz görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kaz pişirmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kaz yada ördek görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments