Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ve yumurtasını görmek

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaz ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırık kaz yumurtası görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kaz yumurtası görmek sorunların çözüm bulacağına, büyük kazançlar getireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaz yumurtası yemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası almak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kaz yumurtası toplamak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments