Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz kanadı görmek

Rüyada kaz kanadı görmek

Rüyada kaz kanadı görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kaz kanadı gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kaz kanadı görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, şansının kötüye gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaz sesi duymak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz ciğeri yemek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada evcil kaz görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, daha çok çalışılacağına işarettir.

Rüyada kaz ve yumurtasını görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada tavuk kaz görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments