Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan avlamak

Rüyada hayvan avlamak

Rüyada hayvan avlamak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada hayvan avlamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada yabani hayvan avlamak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, eşe dosta yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada hayvan avlamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, işlerin artacağına işaret eder.

Rüyada üveyik avlamak sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına işaret eder.

Rüyada yabani güvercin avlamak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine işaret eder.

Rüyada derede balık avlamak üzüntülerinin sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ördek avlamak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada kaz avlamak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada suda balık avlamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, derde ve kedere düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments