Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada görümceyle tartışma görmek

Rüyada görümceyle tartışma görmek

Rüyada görümceyle tartışma görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceyle tartışma gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Rüyada görümceyle tartışma görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Rüyada ağız tartışması yapmak sağlığının yerinde olacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle tartıştığını görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle tartıştığını görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kardeşiyle tartıştığını görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kardeşle tartıştığını görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada anne babanın tartıştığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada biriyle tartışıp ağlamak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments