Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs görümceyi görmek

Rüyada küs görümceyi görmek

Rüyada küs görümceyi görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada küs görümceyi gördüyseniz:

  • İnandığınız hedefler için yeteneklerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada küs görümceyi görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada görümce ve kaynana görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına delalettir.

Rüyada görümcemi hamile görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, rahat bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümcenin eşini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada görümceyi öpmek maddi açıdan ferahlayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada görümcemi görmek kısmetsizlik yaşayacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments