Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynamış nohut görmek

Rüyada kaynamış nohut görmek

Rüyada kaynamış nohut görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynamış nohut gördüyseniz:

  • Pratik olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada nohut kaynatmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynamış nohut görmek para sıkıntısı çekeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada taze nohut yediğini görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur ve nohut görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nohut görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada nohut filizi görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde nohut görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments