Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nohut görmek

Rüyada yeşil nohut görmek

Rüyada yeşil nohut görmek başının ağrıyacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil nohut gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada taze yeşil nohut görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nohut toplamak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yolmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yemek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek malın bereketinin artmasına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments