Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut filizi görmek

Rüyada nohut filizi görmek

Rüyada nohut filizi görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına işarettir.

Rüyada nohut filizi gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada nohut filizi görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada asma filizi görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytin filizi görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada buğday filizi görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada soğan filizi görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada çiçek filizi görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada fasulye filizi görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gül filizi görmek arabuluculuk yapılacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments