Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ve nohut görmek

Rüyada bulgur ve nohut görmek

Rüyada bulgur ve nohut görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Rüyada bulgur ve nohut gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada nohut bulgur görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalettir.

Rüyada bulgur ve nohut görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut fidesi görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada etli nohut yemeği pişirmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemeklik nohut görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, özlem gidereceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde nohut görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments