Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde nohut görmek

Rüyada suyun içinde nohut görmek

Rüyada suyun içinde nohut görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde nohut gördüyseniz:

  • Sorunları paylaşın.

Rüyada suyun içinde nohut görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada bardak içinde su görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde kurtçuk görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde hayvanlar görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su içinde boğulmak böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde yaşamak imkânlarının çoğalacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde cesetler görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, mal ve mülk sahibi olmaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments