Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ağacı dikmek

Rüyada kayısı ağacı dikmek

Rüyada kayısı ağacı dikmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işinde terfi alacağına, hayırlı kararlar alacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kayısı ağacı dikmek gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kayısı ağacı dikmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği dikmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada kayısı fidanı dikmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, ancak yılmayacağına delalet eder.

Rüyada bahçede kayısı ağacı görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına delalet eder.

Rüyada kayısı ağacı sulamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak itibar edineceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, muradına eremeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments