Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ağacına çıkmak

Rüyada kayısı ağacına çıkmak

Rüyada kayısı ağacına çıkmak şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, iflas edeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı dolu ağaç görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kayısı ağacı görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak hastalıklara şifa bulunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan kayısı almak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayısı ağacı dikmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek açmış kayısı ağacı görmek hayır duaları alınacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments