Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek

Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek

Rüyada kayısı ağacında kayısı görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, gönlünce harcama yapmasına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kayısı ağacında kayısı gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Rüyada ağaçta kayısı toplamak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder.

Rüyada kayısı ağacı dikmek güzel ameller işleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayısı ağacından kayısı toplamak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı ağacının çiçek açtığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı ağacı ekmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments