Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayınvalideyle tanışmak

Rüyada kayınvalideyle tanışmak

Rüyada kayınvalideyle tanışmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine inanılır.

Rüyada kayınvalideyle tanışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada kayınvalideyle tanışmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kızla tanışmak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekler tanışmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle tanışmak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutluluk ve saadete rivayet etmektedir.

Rüyada evlenmek için biriyle tanışmak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, aradığı kişiyi bulacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada doktorla tanışmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments