Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekler tanışmak

Rüyada bir erkekler tanışmak

Rüyada bir erkekler tanışmak kazancının da eksilmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına delalettir.

Rüyada bir erkekler tanışmak gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşın ailesiyle tanışmak işinde uzmanlaşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada erkekle tanışmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşının babasıyla tanışmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada erkeklerle tanışmak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekler tanışmak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments