Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaygan yer görmek

Rüyada kaygan yer görmek

Rüyada kaygan yer görmek üzüntülerinin son bulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaygan yer gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kaygan yer görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kaygan merdivenden inmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaygan merdiven görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kaygan yolda yürümek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalet eder.

Rüyada kaygan zeminde yürümek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaygan zemin görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek çok farklı bir kişi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada yerin sallandığını görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments