Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaygan merdivenden inmek

Rüyada kaygan merdivenden inmek

Rüyada kaygan merdivenden inmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Rüyada kaygan merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Rüyada kaygan merdivenden inmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaygan merdiven görmek esenlik bulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kaygan zemin görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaygan yolda yürümek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada kaygan zeminde yürümek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaygan yer görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına yorulur.

Rüyada demir merdivenden inmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla merdivenden inmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments