Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada kaydıraktan kaydığını gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Rüyada kaydırak kaymak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada kaydıraktan kaymak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine yorulur.

Rüyada su kaydırağından kaymak böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına inanılır.

Rüyada su kaydırağı görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada havuz kaydırağı görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, problemlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada kaydıraktan düşmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaydıraklı havuz görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments