Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan bileziği bulmak

Rüyada kaybolan bileziği bulmak

Rüyada kaybolan bileziği bulmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan bileziği bulmak gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada kaybolan bileziği bulmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik kaybettiğini görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok mutlu olunacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada kaybettiğini bulmak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Rüyada kaybolmuş eşyayı bulmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kaybolan altınını bulmak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan yüzüğü bulmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan eşyayı bulmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kaybolan anneyi bulmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments