Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının dişini çekmek

Rüyada arkadaşının dişini çekmek

Rüyada arkadaşının dişini çekmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dişini çekmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arkadaşının dişini çekmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dişini çekmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada eşinin dişini çekmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi alt dişini çekmek gözden düşeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dua alacağına işarettir.

Rüyada dişin çekmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dişini çekmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük dişi çekmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dişini kendi çekmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments