Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi alt dişini çekmek

Rüyada kendi alt dişini çekmek

Rüyada kendi alt dişini çekmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi alt dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Rüyada kendi alt dişini çekmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada alt dişi çekmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt dişini çekmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine inanılır.

Rüyada üst dişi çekmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, keder yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ön dişini çekmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada süt dişini çekmek zor bir işe girileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, şifa ve moral bulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada kök dişini çekmek kötü gidişe dur denileceğine, hastalıkların iyileşeceğine, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments