Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dişini çekmek

Rüyada eşinin dişini çekmek

Rüyada eşinin dişini çekmek uzun süre işsizlik çekeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Rüyada eşinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Rüyada eşinin dişini çekmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi köpek dişini çekmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalet eder.

Rüyada üst dişini çekmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına tabir olunur.

Rüyada köpek dişi çekmek engel teşkil edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada çürük dişi çekmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada köpek dişini çekmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, çok büyük yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kafa dişi çekmek adının tüm dünyaya yayılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada kırık dişi çekmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments