Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini çekmek

Rüyada kendi dişini çekmek

Rüyada kendi dişini çekmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi dişini çekmek gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Rüyada çocuğunun dişini çekmek günah ve suç işleyeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kendinin dişini çekmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Rüyada çürük dişi çekmek adının kirletilmeye çalışılacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişimi çekmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, suçlamalardan aklanılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada üst arka dişini çekmek afiyette olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini dişini çekmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, diplomalarının artacağına işaret eder.

Rüyada kendi sallanan dişini çekmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments