Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini kendi çekmek

Rüyada dişini kendi çekmek

Rüyada dişini kendi çekmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişini kendi çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabit fikirli bir görüntü vermemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada süt dişini çekmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağrıyan dişini çekmek evdeki nimetin çoğalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada dişin çekmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön dişi çekmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına inanılır.

Rüyada kendi sallanan dişini çekmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada süt dişi çekmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, başarılarının çoğalacağına, zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin çekmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin dişini çekmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments