Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayadan düşmek

Rüyada kayadan düşmek

Rüyada kayadan düşmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, içinin rahat edeceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayadan düşmek gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada kayalıktan düşmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan düşmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek kırgınlıkların sona ereceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kayalardan düşmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, amacına nail olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada kayadan düşmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yosunlu kaya görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada havada kaya görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments