Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklardan düşmek

Rüyada kayalıklardan düşmek

Rüyada kayalıklardan düşmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, içinin ferahlayacağına, rahat bir hayata başlayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Rüyada kayalıklardan düşmek gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kayalardan düşmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, doğru adımlar atacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına inanılır.

Rüyada kayalıklardan düşmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kayalıktan düşmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan düşmek kederleneceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kayalıktan atlamak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda kayalar görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments