Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklarda olmak

Rüyada kayalıklarda olmak

Rüyada kayalıklarda olmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda olmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler veya davetler nedeniyle mevcut işlerinizde ya da planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

Rüyada kayaya oturmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kayaların parçalandığını görmek yanlış yollardan döneceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kayaya basmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada taşlık kayalık görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına alamet eder.

Rüyada kaya üstünde ev görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kayalık deniz görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, malının ve parasının ziyan olacağına alamet eder.

Rüyada kayaya tırmanmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda yürümek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments