Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalardan düşmek

Rüyada kayalardan düşmek

Rüyada kayalardan düşmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, daima önüne bakacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kayalardan düşmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi uygulamaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada kayalardan düşmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada kayalıklardan düşmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, bazı kaynakların tükeneceğine alamet eder.

Rüyada kayadan düşmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek zenginleşeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize düşmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada kayalıktan düşmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklara çıkmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine inanılır.

Rüyada deniz ve kayalık görmek borcunun kalmayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments