Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalıklara çıkmak

Rüyada kayalıklara çıkmak

Rüyada kayalıklara çıkmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklara çıkmak gördüyseniz:

  • Unutmayın küçük egzersizler insanı her konuda rahatlatarak vücudun belli bir ahenge sahipolmasını sağlar.

Rüyada kaya üzerine çıkmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayalıklara çıkmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklardan çıkmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kayalığa çıkmak bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine tabir olunur.

Rüyada kayaya çıkmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalardan çıkmak onlarla gönül birliği edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek kayalara çıkmak rahat rahat yaşayacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Rüyada kayadan çıkmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments