Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve kayalık görmek

Rüyada deniz ve kayalık görmek

Rüyada deniz ve kayalık görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, anne baba dualarının alınacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada deniz ve kayalık gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine inanılır.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, maddi gücünün de daimi olacağına delalettir.

Rüyada deniz ve kayalar görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kayalık görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, şansın kapanacağına, elini haramdan uzak tutacağına işarettir.

Rüyada kayalık deniz görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Rüyada deniz ortasında kaya görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve kaya görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada deniz kenarında kaya görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments