Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaların parçalandığını görmek

Rüyada kayaların parçalandığını görmek

Rüyada kayaların parçalandığını görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kayaların parçalandığını gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Rüyada büyük kaya parçası görmek işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayaların parçalandığını görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaya parçası görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kayalara tırmanmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine yorulur.

Rüyada kaya tırmanmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada kaya görmek insanları hak yoluna çağıracağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah kaya görmek işlerin yolunda gideceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıkları tırmanmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments