Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayalarda yürümek

Rüyada kayalarda yürümek

Rüyada kayalarda yürümek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, dertlerinin sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kayalarda yürümek gördüyseniz:

  • Sonunda tercihlerinizi yapabilecek konumdasınız.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kaya üstünde yürümek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada kayalarda yürümek darlığa düşmeyeceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda yürümek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, müjdeli haberler alınacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada kayalıkta yürümek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada kayada yürümek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek aile bireyleri ile tartışacağına, maddi olarak güç kazanacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments