Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya kırmak

Rüyada kaya kırmak

Rüyada kaya kırmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, elinin döneceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada kaya kırmak gördüyseniz:

  • Soğuk algınllığına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada kaya kırmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayayı kırmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazanç elde edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayadan su aktığını görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, dinde bilginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kaya görmek umutlanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kayalıklı dağ görmek bir işe soyunacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Rüyada denizde kaya görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments