Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaların üzerinde yürümek

Rüyada kayaların üzerinde yürümek

Rüyada kayaların üzerinde yürümek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, amaçlarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada kayalıkta yürümek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kayalar üzerinde yürümek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, parasal durumun düzeltileceğine işarettir.

Rüyada kaya üstünde yürümek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayalarda yürümek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, insan sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada kayaların üzerinde yürümek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayada yürümek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada kayalıkların üzerinde yürümek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda yürümek işinde uzmanlaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments