Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun koparmak

Rüyada kavun koparmak

Rüyada kavun koparmak borçların artacağına, onu dinleyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun koparmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada kavun satın aldığını görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çok kavun görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada kavun kesmek yemek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, herkes tarafından saygı göreceğine alamet eder.

Rüyada kavun kesmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kavun kesip yemek büyük sıkıntılar çekileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada kavun kokusu almak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kavun hediye almak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments