Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun karpuz yediğini görmek

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, dertlerin son bulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz yediğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada kavun karpuz yediğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada karpuz vs kavun tarlası görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına delalettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz ve kavun görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine inanılır.

Rüyada kavun karpuz almak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına delalettir.

Rüyada kavun ve karpuz görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments