Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun kesmek

Rüyada kavun kesmek

Rüyada kavun kesmek her zaman sevgi göreceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, atılan adımların büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kavun kesmek gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada kavun kesmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kavun kesmek yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kavun koparmak büyük işlerin ortaya konulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada siyah kavun görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kavun karpuz satmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, maddi durumun düzeltileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada karpuz kavun yemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanlarla tartışacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada büyük kavun görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde kavun görmek hoşluk içinde olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments