Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok kavun görmek

Rüyada çok kavun görmek

Rüyada çok kavun görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, maddi sorunlarının artacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, iyilik bulacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok kavun gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Rüyada birinin elinde kavun görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kavun kokusu duymak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada kavun görmek kalben çok rahat edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden kavun almak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz kavun yemek her zaman evlatlarına destek olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz ve kavun görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kavun tarlası görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, isteklerine kulak vereceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada karpuz kavun tarlası görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments