Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun kokusu almak

Rüyada kavun kokusu almak

Rüyada kavun kokusu almak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada kavun kokusu almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kavun kokusu almak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Rüyada kavun kokusu duymak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının kavun yediğini görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada karpuz kavun yemek zahmetli bir işin sona ereceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kavun kesmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun seçmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sağlığının bozulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bahçeden kavun toplamak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sorunlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada kavun karpuz tarlası görmek kendisini ailesine vereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments