Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun ekmek

Rüyada kavun ekmek

Rüyada kavun ekmek hedeflerini gerçekleştireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada kavun ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Rüyada tarlaya kavun ekmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine inanılır.

Rüyada karpuz kavun ekmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işarettir.

Rüyada kavun ekmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına inanılır.

Rüyada olgun kavun yemek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, daha fazla kazanç getireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kavun turşusu görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım kavun görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada pazardan kavun almak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada bozulmuş kavun görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments