Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun turşusu görmek

Rüyada kavun turşusu görmek

Rüyada kavun turşusu görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, haksızlıklara uğranılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine yorulur.

Rüyada kavun turşusu gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada kavun turşusu yemek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kötü gününü de paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun turşusu görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kavun karpuz satmak yaşamın kolaylaşacağına, aradığı aşkı bulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun dağıtmak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada sarı kavun görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada olmamış kavun görmek fakirlerin güleceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelek kavun yemek konfor içinde olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı kavun yemek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments