Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım kavun görmek

Rüyada yarım kavun görmek

Rüyada yarım kavun görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, verimin her geçen gün artacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım kavun gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş yapmaya kalkabilir, tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada yarım kavun görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, evini ve ailesini unutacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden kavun almak çeşitli avantajlar elde edileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç kavunu görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada kavun ağacı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavun karpuz dağıtmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavun tatlısı yemek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada kavun karpuz görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada birinden kavun almak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments